joi, 9 mai 2013

Constituie tutunul o metoda de slabit?

Nu. E o mare tampenie sa fumezi si nu te ajuta sa arati mai bine, ba din contra, te face cu un trup ofilit si vestejit inainte de vreme.

Se spune ca fumatorii sunt slabi, dar este intr-adevar acesta motivul pentru ca ei nu castiga in greutate? Mai nou, pe langa tigara traditionala, fumatorii folosesc si tigara electronica. Pentru ca am ajuns la acest subiect, pentru cei care nu stiu, tigara electronica este un dispozitiv asemator tigarii traditionale care eleibereaza nicotina cu ajutorul unei baterii si a unui vaporizator. Asectul ei este similar cu al tigarii traditionale.

Revenind la asa zisa dieta de slabire prin tutun, parererile sunt impartite insa trebuie retinut faptul ca prin intermediul tutunului, in primul rand te poti alege cu diverse afectiuni provocate de acesta. Printre ogranele ce pot fi afectate de tutun se numara inima si stomacul, sistemul nervos si altele. Sa nu uitam ca unii fumatori sunt chiar obezi, deci slabirea prin tutun poate fi considerata un mit oarecum inradacinat in conceptiile unora.

Cu privire la tigarile electronice, acestea au fost scoase pe piata pentru a oferi fumatorilor o alternativa la tigarile clasice. Tigarile electronice au fost initial concepute in scopul de a priva fumatorii de celelalte substante nocive ce se gasesc in tigarile clasice, insa o data cu concurenta din piata, producatorii de tigari electronice au inceput sa introduca in compozitia acestora si alte substante pentru diferite arome.

Nu in ultimul rand, este bine de retinut ca fumatul nu reprezinta o metoda viabila pentru slabit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu