marți, 16 septembrie 2014

Despre Produsele Herbalife

Produse pentru un stil de viata sanatos!


Nu puteti sa asigurati corpului toate vitaminele, mineralele si micronutrientii necesari cu fructele si legumele cumparate de la supermarket sau de la piata. Culesul timpuriu, cantitatea mare de chimicale folosite in agricultura, transportul, depozitarea indelungata, prelucrarea excesiva, congelarea, conservarea scad considerabil calitatile nutritive.

Aceste produse Herbalife ajuta celulele corpului sa primeasca si sa asimileze toate substantele nutritive naturale cu o cantitate minima de calorii cu ajutorul Sistemului de Nutritie Celulara.

Pentru mai multe detalii accesati magazinul online de produse Herbalife: Wellness.ro

Produse de nutritie pentru controlul greutatii Principiile de actiune in organism ale produselor Herbalife

Omul obisnuit cu o multime de probleme legate de serviciu, familie, are nevoie sa comunice cu prietenii la o bere cu mici, sau sarbatoreste evenimente importante cu o masa copioasa. Din acest motiv sufera, uneori, din cauza surplusului de greutate, din cauza indigestiei sau oboselii, tine cateva zile regim, dar sfarseste prin excese alimentare. Un asemenea tip de alimentatie duce la intoxicarea organismului si carente de vitamine si minerale.

Programul alimentar oferit de Herbalife se deosebeste calitativ de modul traditional de a manca.  

·               In primul rand: opreste "rontaitul" continuu, reducand alimentatia la 3 mese pe zi.

·               In al doilea rand: produsele acestui program au un volum mic, ceea ce duce la micsorarea stomacului, "distrus" de supraalimentare, pana la o marime fiziologica medie.

·              In al treilea rand: programul Herbalife furnizeaza celulelor cantitatea minima de calorii, cu o cantitate maxima de elemente nutritive. Un asemenea echilibru de elemente nutritive regleaza metabolismul - produce cresterea eficientei schimbului de substante in corp si echilibrarea functiilor sistemului endocrin. Ca urmare a acestor procese, are loc scaderea naturala a surplusului de greutate.

·              In al patrulea rand: numeroasele plante utilizate de compania Herbalife, cresc in zone ecologice curate, contribuie la eliberarea rapida si eficienta a tesuturilor de toxine de atat de origine exogena cat si endogena, restabilind suplimentar sistemele de "autocuratire" a organismului (plamani, vase sanguine, ficat, rinichi, intestine, tegumente). Cu alte cuvinte, produsele Herbalife ajuta la regenerarea, reconstructia organismului nostru. Ele contribuie la prevenirea imbolnavirii si lupta cu problemele mai vechi de sanatate. Ele ne ofera sansa sa reusim in viata, restabilind echilibrul nostru energetic si anihiland suprasolicitarea si extenuarea sistemului nervos.


Programul Herbalife este conceput dupa sapte principii:

1.          Programul Herbalife ajuta corpul sa nu asimileze ingredientele daunatoare din alimentele consumate zilnic.

2.          Curata intens organismul de grasimi si de toxine. Scade in mod extrem de eficient colesterolemia, restabilind elasticitatea vaselor sanguine. Optimizeaza schimbul de substante in organisam.

3.          Nici o alta metoda nu permite micsorarea corpului in volum inca inainte de scaderea in greutate.

4.          Programul permite sa nu se piarda elasticitatea pielii in timpul slabirii.

5.          Programul Herbalife mentine tonusul energetic la un nivel inalt, asigurand buna dispozitie si puterea de munca.

6.          Programul contine toate elementele nutritive necesare organismului, asigura corpului mult mai mult, decat ati incerca sa asigurati cumparand alimente de la piata sau magazin.

7.          Programul Herbalife normalizeaza pofta de mancare, scade dorinta de a manca, nu suferiti de foame in timp ce slabiti.Nu este vorba doar de slabire, ceea ce este excelent, dar si de faptul ca va imbunatatiti sanatatea si capatati pofta de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu