vineri, 23 ianuarie 2015

Rezultate cu Herbalife 24


Ciprian Bălănescu – Multiplu Campion Național la Triatlon, 28 de ani

„Sunt triatlonist şi practic un sport de anduranță care necesită nu doar rezistență, ci şi forță şi explozie fi zică. De aceea, nutriția este foarte importantă pentru mine. Am început să folosesc produsele Herbalife 24 în ianuarie 2014 şi sunt foarte mulţumit deoarece mi-am mărit masa musculară, rezist mai bine la antrenamentele dure de triatlon şi mă refac mai uşor după efort.
La micul dejun folosesc Formula 1, care îmi dă energie pentru antrenamentele zilei. În timpul primelor două antrenamente, de înot şi bicicletă, iau Prolong, care mă ajută să am performanţe mai bune. La 15 minute după al doilea antrenament al zilei iau Rebuild Endurance, care mă ajută să mă refac după efort. În timpul antrenamentului de alergare folosesc din nou Prolong, iar seara, înainte de culcare, Rebuild Strength.”

Anca Bucur – Miss Fitness Universe 2011 și 2013,  26 de ani

„Când vorbim de performanţă, rezistenţă la efort şi energie, clar ne gândim la un pachet întreg: suplimente şi alimente de calitate, antrenamente bine gândite şi refacere. Am început sa folosesc produsele Herbalife 24 acum un an şi jumătate. Pentru a mă menţine în elita profesioniştilor în fitness, consum produsele H24 deoarece îmi oferă exact ceea ce am nevoie. Formula 1 pentru un mic dejun bogat în proteine, fi bre şi carbohidraţi pentru o bună funcţionare, Rebuild Strength care imi reface ţesutul muscular după un efort anaerobic, Rebuild Endurance pentru antrenamentele intense de cardio, Hydrate, băutura care îmi asigură toate vitaminele şi electroliţii pe care le pierd prin transpiraţie. Herbalife este cu siguranţă alegerea campionilor şi a mea bineînţeles.”Andreea Asoltanei și Ionela Lehaci
Membre ale echipajului de dublu vâsle feminin, categorie ușoara, 19 ș­i 20 de ani

„Am început să folosim produsele Herbalife 24 în aprilie 2014 şi pot spune cu certitudine că simt o schimbare. Nu mă mai simt atât de obosită după antrenamentele de anduranţă şi mă simt în permanenţă plină de energie! În sportul pe care îl practic limitele de greutate sunt foarte stricte iar produsele Herbalife 24 mă ajută să îmi menţin greutatea optimă. Dimineţa consum Shake-ul Formula 1 amestecat cu lapte slab, care mă hrăneşte şi mă pregăteşte pentru antrenamente. În timpul antrenamentului folosesc Prolong care îmi prelungeşte rezistența la efort, furnizându-mi carbohidrații consumați în timpul antrenamentului intens. După antrenament, în timpul stretching-ului, folosesc Rebuild Endurance sau Rebuild Strength în funcţie de tipul antrenamentului, care mă ajută să ma refac mai rapid. Hydrate mă hidratează rapid, mai ales că nu pot bea cantităţi mari de apă în timpul antrenamentelor.”


Pentru cresterea masei musculare si recuperare alege Program Herbalife24 STRENGHT  de pe Wellness.ro


Pentru mai multa rezistenta in antrenamente intense cardio si recuperare alege Program Herbalife24 ENDURANCE de pe Wellness.ro
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu